in

Hoće li novi singl nadmašiti sve dosadašnje? Dino Memić poručuje – „Osvoji svijet“ – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Dino Memić izbacio je novi spot za pjesmu „Osvoji svijet“. Riječ je o emotivnoj baladi koja će, sigurni smo, biti prekretnica u njegovoj karijeri. Novim muzičkim istupom ponovo će se naći u žiži interesovanja.

Stihove za singl „Osvoji svijet“ pisao je Mensur Salkić, nekadašnji pobjednik zabavno-muzičkog takmičenja „Zvijezda možeš biti ti“. Prilikom stvaranja muzike Mensur je udružio snage sa kolegom Mirzom Numanovićem. Pjesma je nastala u studiju Hayat Produkcije na kojoj su vrijedno radili Arel Češljar i Meho Radoović, koji potpisuju aranžman. Ova vrijedna ekipa još jednom je pokazala da se nalazi na vrhuncu zadatk. Njihov doprinos u stvaranju audio estetike bio je od ogromnog značaja.

Ljubav je univerzalna, lako se izgovara, teško definiše, a bez nje je nemoguće živjeti. Kada je nemamo, tragamo za njom, kada je nađemo, ne znamo šta bismo s njom, a kada je imamo, bojimo se da je ne izgubimo. Ljubav je stalni izvor i sreće i tuge. Zaljubite se onda kada to najmanje očekujete. Baš tada sudbina uplete svoje prste. Singl „Osvoji svijet“ govori o izgubljenoj ljubavi, propuštenoj šansi i kajanju.

Spot je rađen na Igmanu i predstavlja pravu zimsku idilu, a u spotu se pojavljuje djevojka koja se bila podrška Dini tokom čitavog snimanja. Režiju potpisuje Anis Mujanović koji je, zajedno sa kolegom Elmanom Omićem, odradio vrhunski posao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dino Memić predstavlja singl „Osvoji svijet“ koji izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production, a vi ga slušate u nastavku!

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Svekrvin jezik je biljka koju morate da imate u kući

Zmajevi odradili još jedan trening