in

GLASINAMA STAO U KRAJ: Filip Miletić sa djevojkom u javnosti,ali nije Severina

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno mediji su brujali, da između Filipa Miletića i Severine postoji nešto više od prijateljstva i saradnje, koja traje čak deset godina unazad, međutim kako sada stvari stoje Filip je sretan u ljubavi, a njegova djevojka definitivno nije Severina.

Budući da su pjevačica i Miletić radili zajedno, mnogi su protumačili njihovu posvećenu saradnju kao privatnu bliskost koja prevazilazi granice prijateljstva, ali između njih osim druženja ne postoji ništa više.

Severina i ja smo veliki prijatelji i poslovni saradnici, ništa više od toga. Često se šalimo na to što nas mediji spajaju, pogotovo što, zbog njenog novog albuma, u posljednje vreme dosta vremena provodimo zajedno. Pa kako ljudi da i ne pomisle da smo zajedno – rekao je producent.

Djevojka Filipa Miletića je prelijepa manekenka Milica Branković, a producent se sa njom pojavio na nedavno održanoj reviji Stefana Đokovića i tim potezom stao na put svim glasinama koje su kružile o njegovoj navodnoj vezi sa Severinom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim toga mnogi su prokomentarisali, kada se pojavio na pomenutom događaju, da su Milica i Filip vrlo lijep par, te da je potpuno jasno kome je srce poklonio.

(Express/ Story)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Vladimir Putin naredio svojoj Vladi da neprijateljskim zemljama plin naplaćuju u rubljama

Promoyze