in

Veliko interesovanje za novu seriju UM – „Vrijeme smrti“ na evropskom festivalu

Slatka-Tajna.Eu

“Vrijeme smrti”, nova serija u produkciji United Media, predstavljena je na najvećem evropskom festivalu serija u Francsukom gradu Lilu – Series Mania.

Iako još u pripremi, „Vrijeme smrti“ je izazvalo veliko interesovanje ljubitelja televizije. Francuska publika i TV profesionalci prvi su saznali detalje o novoj seriji koju priprema United Media.

Nova ekranizacija Dobrice Ćosića – ovoga puta romana „Vrijeme smrti“ počinje da se snima na proljeće, a uoči prve klape, predstavljena je na Series Mania. Seriju je predstavio reditelj Ivan Živković, koji je u desetak minuta svog obraćanja izazvao veliku pažnju prisutnih.

Zadovoljan je prijemom i interesovanjem serije koja će tek početi da se snima

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Prošli smo dobro, zadovoljni smo, interes je vrlo solidan, da ne kažem veliki. Puno tržišta je zainteresovano, pa videćemo”, rekao je Živković.

Serija “Vrijeme smrti” imaće 30 epizoda. Planirano je da bude emitovana u dvije sezone, tokom 2023. i 2024 godine. U Lilu je predstavljena u okviru programa Coming next from Balkans, koji je nastao u saradnji Series Mania i Sarajevo Film Fesitivala.

Izvor : N1

“Htjeli smo da prikažemo najbolje od najboljeg što dolazi iz regije u predstojećem periodu, tako da su kriterijumi jasno postavljeni da to bude najbolje i najkvalitetnije iz regije. A United Media je stvarno jedan od lidera u regiji u proizvodnji dramskih serija, tako da uvijek ima svoje mjesto tu”, rekla je Maša Marković, Sarajevo Film Festival.

Pored ekraznizacije Dobrice Ćosića, predstavljene su još četiri serije iz regije čije snimanje je u planu: iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i još jedna iz Srbije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Topalkova kćerka mami uzdahe na društvenim mrežama

Brand New Oct 2021 Offer! Enochian Manifestation – INSANE EPCs