in

RASPLAKLA ŽIRI PRIČOM O POKOJNOJ MAJCI: Lucija Lugomer napustila “Ples sa zvijezdama”

Slatka-Tajna.Eu

Iza nas je još jedna epizoda ‘Plesa sa zvijezdama’, a sinoć su se plesali  tango, paso doble, quickstep, slowfox, jazz, rumba, valcer i samba. 

Tema emisije bile su uspomene, a tokom večeri 12 je parova pokazalo svoje plesne vještine u plesovima s kojima se do sada nisu susreli.  Nakon što su prošle nedjelje šou kao prvi par napustili Vlatka Pokos i njezin plesni partner Mateo Cvenić, ove nedjelje još je jedan par napustio šou, a publika je odlučila da više nećemo gledati Luciju Lugomer i njenog partnera Marka Šapinu. Inače, Lucija i Marko sinoć su plesali valcer odjeveni u nježno ružičastu boju. Sinoćnji je ples Luciji puno značio, a sve je objasnila žiriju.

Mama je umrla kad sam imala 11 godina. Išla u baletnu školu, bila je osoba o kojoj s guštom pričam. Tu traumu gubitka imat ću do kraja života, a sad sam i ja mama. Najviše žalim što nisam imala prilike još više toga pokupiti od nje – ispričala je o svojoj mami, što je odmah rasplakalo Larisu Lipovac koja je potom podijelila maramice ostalim članovima žirija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Večernji)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Manikir s motivom jagoda idealan za proljećne dane

N/FSBiH jedno, navijači drugo: Ne praštaju propust