in

Održan 28. tradicionalni turnir u šahu

Slatka-Tajna.Eu

Šahovski klub “Crvena zvijezda” iz Obudovca organizovao je danas 28. turnir u šahu, na kojem je učestvovao 51 šahista iz svih kategorija iz Dvorova kod Bijeljine, Brčkog i Obudovca.

U konkurenciji od osam do 10 godina prvo mjesto pripalo je Milanu Gajiću, drugo Jovi Gajiću, a treće mjesto osvojio je Ivan Ilić, dok je u konkurenciji od 12 do 14 godina zlatna medalja pripala Milenku Perkanoviću, srebrena Dragani Lazić i bronzana Dragoljubu Mišiću.

U konkurenciji od 14 do 18 godina zlato za prvo mjesto pripalo je Dušanu Joksimoviću, srebro Heleni Gajić i bronza Petru Simiću.

Dragica Simić osvojila je prvo mjesto u kategoriji seniori, drugo mjesto osvojila je Mikica Joksimović i treće Jovo Jaćimović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Predsjednik obudovačkog Šahovskog kluba “Crvena zvijezda” Nedo Simić rekao je Srni da je turnir odigran u fer atmosferi, te najavio prijateljski susret šahista u Bijeljini i Brčkom.

On je dodao da se šahisti ovog kluba pripremaju aktivno za pojedinačno prvenstvo Republike Srpske u šahu koji će biti održan 20. aprila u Dvorovima, kod Bijeljine.

Turnir je održan u Domu kulture “Milan Jelić” u Obudovcu. a pokrovitelj je bila opština Šamac.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Saznajte kako možete pobijediti proljetni umor

HARIS ILI MILAN?! Rada Manojlović otkrila ko je bolji