in

Ove pjevačice nemaju ništa vještačko na sebi: Sve je majka priroda!

Slatka-Tajna.Eu

Estetske korekcije postale su obavezni dio javnog života dama sa estrade.

Međutim, neke od najpoznatijih pjevačica dobar izgled duguju samo genetici, priodnom starenju i redovnoj nezi koja ne podrazumjeva botoks, hijarulon i poteze hirurškog noža.

Veri Matović na fizičkom izgledu mogu da pozavide i mnogo mlađe koleginice. Ipak, pjevačica tvrdi da nikada nije posjetila estetskog hirurga, te da je za njen izgled zaslužna majka priroda.

  • Nemam ništa vještačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade, ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim – ispričala je Vera.

  • Neda Ukraden napunila je 70 godina, a ova dama zanimljivim priznanjem inspiriše mnoge žene.
  • Živi sam demant biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primjer i putokaz kako žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina, jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate svoje zdravlje i ulažete u svoj izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu. Ne bojim se i s ponosom ističem svoje godine. I jedna sam od rijetkih pjevačica koja javno govori o svojim rođendanima i o broju godina. A i dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu – istakla je pjevačica.
  • Nešto mlađe pjevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska nemaju ništa protiv operacija u cilju boljeg izgleda, ali iz straha ostaju odane prirodnom izgledu.
    Zlata nikada nije korigovala svoje lice, ali jedne intervencije na koljenu se nerado sjeća. Iako do sada ništa nije mijenjala na svom licu, ona kaže da je prije nekoliko godina imala estetski zahvat zbog koga je sedmicama bila u bolovima.

Pjevačica Dijana Janković Didi kaže da ništa nije radila na sebi.

  • Ne, jer sam zadovoljna svojim izgledom. Ne dolazi u obzir da idem pod nož, jer ja volim da njegujem svoj prirodni izgled i mnogo ulažem u maske, tretmane, kreme… Mislim da bi žene trebalo više da se njeguju, a manje da se operišu – rekla je ona jednom prilikom.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Zelenski odbija ultimatume agresora, Rusi greškom objavili stvarne brojke o svojim gubicima?

Zašto nam je neophodan magnezijum?