in

DEJANU DRAGOJEVIĆU PRIJETI ZATVOR ZBOG SEKSUALNOG UZNEMIRAVANJA?!

Slatka-Tajna.Eu

U mnogim medijima je kao bomba odjeknula navodna ispovijest Sandre Rešić gdje govori kako je na početku rijalitija Dejana Dragojevića smatrala svojim najboljim prijateljem, ali se duboko razočarala u njega. Pjevačica se u dvorištu Zadruge povjerila Marku Đedoviću, i tom prilikom otkrila skandalozne detalje koje je krila od svih, a kako je navela, Dejan joj je tražio da ga ručno zadovolji i da imaju odnose.

  • Dejan me je razočarao do te mjere da više nemam nameru da šutim i pokrivam ga i branim. Narod misli da je on žrtva otkako je rijaliti počeo, ali činjenica je da samo dobro glumi. Krila sam da me je dok smo bili u šteku tjerao na se*s. Htio je da ga ručno zadovoljim, gurnula sam ga šokirana i rekla da se uozbilji.
  • Prvo sam pomislila da se šali, ali sam vidjela da je mrtav ozbiljan. On je loš čovjek, samo glumi žrtvu da bi pobjedio. Sumnjam da je ikad volio Dalilu, sve su to bile lažne suze. Iz aviona se vidi da je taj brak samo fikcija. Oni su zajedno jer oboje od toga imaju korist. On finansijsku, a ona pokriće da ga vara sa strane, a da svi misle da su u skladnom braku. Samo su mu bitni fanovi i pobjeda – navodno je rekla Sandra.
    Nedugo zatim, Sandrin fan tim se oglasio na instagramu rekavši da ova informacija nije tačna, što implicira da Sandra to nije izgovorila, ili da je nešto pogrešno protumačeno.

Svakako, ukoliko se pojavi video dokaz Sandrinih tvrdnji, ovdje se radi o ozbiljnoj optužbi za seksualno uznemiravanje, te bi Dragojević, ukoliko ga Sandra prijavi morao u najmanju ruku da da izjavu u policiji, a ukoliko se utvrdi da se to zaista desilo, Dragojeviću prijeti i ozbiljna kazna.

(express/espreso)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Prijeti li svijetu Treći svjetski rat?

POZADINA U PRVOM PLANU! Sanja Vučić pokazala rezultate napornih treninga!