in

GRAŠINOG I HANINOG KUMA JE NAZIVALA BRATOM: Danijela Martinović u neugodnoj situaciji

Slatka-Tajna.Eu

Na vjenčanju godine  Petru Graši ) i Hani Hulji, u subotu u Splitu, kumovi su bili ugledni slovenski chef Tomaž Kavčić i proslavljeni košarkaš Dino Rađa. Grašina bivša partnerica, pjevačica Danijela Martinović , za to je vrijeme veselo nastupala na svadbi u zagrebačkom hotelu.

Inače, Grašin kum Tomaž veliki je Danijelin prijatelj. Slavili su rođendane, a koliko su bili bliski, dokazuje i činjenica da ga je nazivala bratom. Kad je u junu 2020. dobio Michelinovu zvjezdicu za svoj slow food restoran u Sloveniji, bila je oduševljena.

Moj prijatelj, moj treći brat… Prošle su 22 godine od prvog susreta. Tomaž je sanjar, vizionar, dječak u odijelu čovjeka. Vjerovao je samo svom srcu i dobio svoju prvu Michelinovu zvjezdicu. Svijet je napokon saznao ono što ja već dvadeset dvije godine znam – rekla je tad presretna Danijela. I u novembru 2021. posvetila mu je emotivnu objavu za rođendan.

Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim i za svu ljubav. Ostani na svom oblaku mašte – poručila mu je. Tad su mnogi njezini fanovi navijali za novu ljubav.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I svoj okrugli 50. rođendan pjevačica je proslavila kod Tomaža u restoranu s prijateljicama.A slovenski kuhar u subotu je došao na svadbu držeći se za ruku s Haninom kumom, pjevačicom Domenicom Žuvelom Mladencima je otvorio golemu bocu vina iz berbe 2020., na kojoj je na slovenskom zlatnim slovima pisalo: “Sretno, sretno, voljeli se vječno”. Osmijeh im nije silazio s lica, a Tomaž je sve objavljivao na Instagram profilu.

(Express/ 24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Defanzivac Sarajeva: Želimo osvojiti Kup BiH, Zrinjski u prvenstvu ima preveliku prednost

Boja konjaka za ženu u godinama