in

NATAŠA BEKVALAC JE OBJAVILA NAJINTIMNIJU PESMU U KARIJERI:MRAČNE TAJNE POP ZVEZDE – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu




Nakon velikog letnjeg hita koji je prošle godine izbacila u duetu sa Rastom, Nataša Bekvalac vraća se svojim korenima.Pop zvezda objavila je danas svoju dugonajavljivanju novu pesmu koja nosi naziv​ Tajne, za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpevala u karijeri dugoj 22 godine.

Vodeći se rečenicom iz filma​ Titanik​ da je srce svake žene neistraženi okean prepun tajni, Bekvalčeva nam u ovom video ostvarenju baš sa Ibice, gde je po svom priznanju doživela neke od najlepših momenata svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.„Čim sam prvi put čula​ Tajne​ znala sam da je to moja pesma i da će sigurno obeležiti jedan deo moje karijere, ali sam se neko vreme bojala da uđem u studio i otpevam je pošto sam imala utisak da je previše​ velika​ za mene.

Odlučila sam da je ipak snimim upravo takva, nedovoljno velika i moćna. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje​ Tajne​ jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji sa mnom nesebično dele svoje talente,“ kaže Nataša

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku













Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Porsche produžuje ugovor sa Lutzom Meschkeom

Quickbooks University – Best Quickbooks Training Tutorials