in

ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA: ZAHAR OPET PO KOLEGI: Bosanac samo trabunja, “poliglot” koji samo na TV govori ijekavski

Slatka-Tajna.Eu

Šta to već mjesecima „škripi“ između Dragana Stojkovića Bosanca i Milutina Popovića Zahara? Još izravan odgovor ne možemo dobiti jer i dalje se provlači priča o njihovom verbalnom sukobu koji je nastao svojevremeno u “Zvezdama Granda”.

Jedan drugog su tada pokušali izvrijeđati. Bosanac je Zaharu kazao da može komponovati taksistima prigradskih relacija, da su mu takve i pjesme a Zahar je Bosanca nazvao škrtacem kojem je žao potrošiti dinar. To je samo dio njihovih “prepucavanja“ gdje ništa lijepo nisu kazali jedan od drugom. A Zahar je kompozitor, violinista, stvaralac vrhunskih pjevačkih zvijezda poput Brene i „Slatkog greha“, od autsajdera je stvarao zvijezde, a ni Bosanac u svom aranžerskom poslu i muziciranju na harmonici ne zaostaje mnogo iza Zahara.

Naknadno, Zahar je za Bosanca kazao da trabunja, da je “poliglot” koji kod kuće govori ekavski, a na TV ijekavski. Ovaj mu je odgovorio da nije dovoljno načitan, te da ne zna da su to narječja, da je to isti jezik a za primjer mu je dao i jedan dio Srbije koji govori ijekavicu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ostaje samo onaj segment škrtaca koji su pratioci društvenih mreža “ulovili“ citirajući Bosanca kako kritikuje kćerku Džidžu da je rasipnica i da ne zna uštedjeti novac, pa vele da kćerka nije poput oca.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Izaslanstvo Grada Zagreba odalo počast žrtvama holokausta

Bentley ulaže 3,4 milijarde dolara u razvoj električnih vozila