in

Vesna Zmijanac na Bukulji bila u vezi sa oženjenim Milanom, njegova žena je sve znala!

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac svoj mir pronašla je na Bukulji prije više od dvije i po decenije, gdje je sagradila kuću, a njene komšije su za Kurir otkrile pikanterije iz pjevačicinog privatnog života koje javnosti do sada nisu bile poznate.

Planina Bukulja nalazi se u blizini Aranđelovca. Tamo, na svom prostranom imanju, Zmijančeva posljednjih godina najviše provodi vremena. Pri samom ulasku u mjesto, pitali smo mještane da nas upute ka pjevačicinoj kući, ali i kakva je ona komšinica, a oni su imali samo riječi hvale, javlja Kurir.

– Ona je najnormalnija žena, kao i svaki običan čovjek. Dođe često kod nas, uglavnom kupuje cigarete i nešto što joj zafali za taj dan. Uvijek je ljubazna – rekla je radnica u lokalnoj prodavnici.

– Dugo je ona ovdje, od 1995. godine. Dolazi joj Nikolija sa djecom često, a obilaze je i prijatelji – kazao je komšija.

Dok smo se peli na planinu naišli smo na veliki plac koji je lijepo sređen, a ogromna raskošna kapija kroz koju se ulazi na imanje Zmijančeve bila je otvorena. Pokucali smo na vrata pjevačicinog doma, a ona je poslije nekoliko minuta izašla da otvori. Zbunjena našim dolaskom, Vesna je otkrila da očekuje goste i zbog toga nas zamolila da dođemo drugi put. Bez trunke šminke, sa uredno vezanom kosom, pjevačica je na sebi imala kecelju, a u ruci je držala kuhinjski nož, jer kako je i sama rekla, prekinuli smo je u spremanju ručka, piše Kurir.

Popularna pjevačica nije bila raspoložena za slikanje i razgovor sa ekipom, ali su zato komšije jesu. Jedan od sagovornika otkrio je da je Vesna svojevremeno imala izvjesnog partnera Milana, koji je bio oženjen. Redovno su se viđali, a za njihovu aferu znali su i njegova supruga, ali i Nikolija.

– Ima od tada sigurno 20 godina. Milan je ovdje živio s porodicom, a Vesna mu je bila ljubavnica. Ona je bila veoma popularna, važila je za jednu od najatraktivnijih pjevačica, a on nije mogao da joj odoli. Postoji jedna priča iz tog vremena… Milan je bio oženjen i kod njega u kuću je došla Vesna sa kćerkom Nikolijom, koja je bila dijete. Sjedi Milan na jednom krevetu, a Vesna sjela pored njega i naslonila mu je svoju glavu na rame… Milanova žena sjedi preko puta njih, a Nikolija kod majke. Pita Vesna nju u jenom trenutku: ” Niki, je l bi ti voljela da se mama uda za čika Milana i da ti on bude novi tata? ” Ta priča je bila hit, prepričavalo se to ovdje dugo – rekao je komšija, ali je molio da mu ne objavljujemo ime, piše Kurir.

Da je Vesna Zmijanac boem među pjevačicama, potvruđuju i njeni sugrađani sa Bukulje. Jedan dečko je ispričao kako se Vesna prije mnogo godina provela na jednom punoljetstvu koje je bilo organizovano ispod šatora.

– U to vrijeme muškarcima se pravio ispraćaj, a ženama punoljetstvo ispod šatora. Na jednom takvom događaju Vesna se jako napila. Ona se toliko ubila od alkohola da je muzici dala 6.000 maraka, a oni su u to vrijeme dolazili da pjevaju cijelu noć za 100 maraka – započenje priču sagovornik.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Došla je sa određenom količinom novca i cijeli dan i noć je poručivala pjesmu: “Mirno spavaj nano”. Kada je potrošila sve pare koje je imala kod sebe, rekla je mojoj sestri gdje joj stoji novac i poslala je po još. Ona im je dala minimum 6.000 maraka to veče, vadila je sve po 100 maraka. Tada je taj novac vrijedio kao sada na primjer 15.000 eura – završio je on

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

U BiH najviše oružja se uvozi iz Italije i Južne Afrike

Uspostavljanje saradnje Svjetske banke i Vlade TK na projekatima energeske efikasnosti