in

TO JE BOLEST: Zolina majka se oglasila nakon što ga je Miljana Kulić sahranila živog

Slatka-Tajna.Eu

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na Jutjubu objavila snimak u kojem je “sahranila” živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u “Zadruzi”.

Ona je posjetila njegovo rodno mesto Doboj i otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa njegovom crno-bijelom fotografijom, te ostavila sve bez teksta zbog onog što radi zarad klika i novca.

– On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otišli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada – pričala je Miljana.

Zolina majka Bosa prokomentarisala je čitavu situaciju .

To su samo slike, znam ja groblje ovdje kod nas, to ona samo privlači pažnju da bi je vratili u “Zadrugu”. Bolest, znači bolest! Samo tako može privući nečiju pažnju. Nakon pokušaja ubistva, ne vjerujem da ima šanse da se vrati tamo – rekla je Bosa. Miljana se navodno i udala. Nakon samo nekoliko nedjelja veze, ona je odlučila da stane na ludi kamen sa svojim izabranikom. Bosa, Zolina mama, ipak ne vjeruje u to.

– Laž, mislim da je izmislila. Ona da je u sretnom braku ne bi pominjala Lazara već bi uživala u toj svojoj sreći. Nisam bila ni protiv Miljane, ja se u njegove izbore ne miješam. Ugostila sam je, kad god sam Lazaru slala stvari, uijvek sam kupila i njoj, to može i produkcija da potvrdi. Njena majka to nikad nije učinila za Lazara. Gledala sam je drugačije i smatrala da je normalnija. Meni je nje u sušini žao, ona je bolesna-rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKao što i sam Zola kaže za sebe, tako i njegova majka misli da on nije trenutno za nove veze i da zato nije otpočeo romansu sa aktuelnom zadrugarkom Nevenom.

– Znam da mu je ovo sve što je prošao bio “bum”, kao što i on kaže nije spreman da ulazi u te neke veze. Vidite i sami da su djevojke tamo katastrofa, čim se posvađaš odmah si gotov. Okej je ta Nevena, mislim meni makar tako izgleda. To sam isto rekla za Miljanu, pa eto šta se desilo – zaključuje Bosa.

(Express/Kurir)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kriptovalute u BiH rudare i penzioneri, učitelji, poreznici…

Nacionalistički akteri u “srpskom entitetu” su shvatili da su dobili uvjete za transformaciju “antisrpskog” Dejtona u prosrpski ugovor, u novi Vidovdan…