in

ZA BIJEG OD HLADNIH DANA: Najseksi bikini 2021. godine

Slatka-Tajna.Eu

Bikini i mini bikini vratili su se na velika vrata i gotovo u potpunosti zasjenili trend jednodijelnih kupaćih kostima koji se proširio posljednjih godina. Izdvojili smo poznate djevojke koje su u 2021. godini nosile ovaj trend.

Kourtney Kardashian dobiva najmanje pažnje za svoj izgled od ostalih sestara Kardashian-Jenner, ali ponosno pokazuje isklesanu figuru u kupaćem kostimu u kojem uživa na odmoru u Meksiku.

Glumica Elizabeth Hurley u junu je napunila 55 godina, ali ima figuru na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Glumica i manekenka Emily Ratajkowski rodila je sina Silvestera u maju ove godine, a ubrzo nakon toga vratila je svoju poznatu zavidnu liniju.

Rijaliti zvijezda Chloe Ferry snimljena je kako uživa na opuštajućem odmoru u Portugalu, a najviše pažnje privukao je njen minijaturni bikini od crnog lateksa.

Manekenka Candice Swanepoel na poznatoj plaži u Majamiju pojavila se u najmanjem bikiniju do sada i svojim seksepilnim tijelom privukla pažnju okupljenih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Viktorijin anđeo Izabel Goulart je pokazala isklesanu figuru u crvenom bikiniju, a sa vjerenikom je radila akrobacije koje su zatim fotografisali.

Pjevačica Dua Lipa obukla je zanimljiv kupaći kostim za dan na bazenu s prijateljicama.

Manekenka Bella Hadid je snimljena kako izlazi iz mora u mikro bikiniju sa životinjskim uzorkom koji malo toga ostavlja mašti.

Pjevačica Nicole Scherzinger pohvalila se na društvenim mrežama zavidnom figurom dok se izležavala na pijesku u kupaćem kostimu sa životinjskim uzorkom koji ne sakriva mnogo.

Priredio: O.T.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Legendarne misli iz stripa Alan Ford / Bljesak.info

ERMINA PAŠOVIĆ: Nisam baš uvijek bila iskrena