in

Prce se oglasio: Poruka je i više nego jasna

Slatka-Tajna.Eu


Legenda bh. rukometa


Iskusni reprezentativac BiH i legenda bh. sporta Nikola Prce nije bio u rosteru naše rukometne reprezentacije u duelu drugog kola Evropskog prvenstva protiv Češke.


FOTO: T. Hebib




Prce je bio izostavljen zbog povrede, kako je obrazloženi iz našeg tima, ali sinoć su se pojavile informacije da je Nikola bio zdrav i da je odluka da ne igra iskljućivo bila od strane selekotra Obrvana.

To je podiglo dosta prašine među navijačima Bosne i Hercegovine koji su stali uz legendarnog Nikolu, a i sam Prce se danas oglasio porukom preko zvaničnog FB profila.

Prce je stavio sliku u dresu BiH sa tekućeg Evropskog prvenstva, postavio srce i zastavu BiH i kratko poručio šta misli o cijeloj situaciji. BiH je u srcu i to ništa ne može promijeniti.

❤️🤾‍♂️🇧🇦

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Posted by Nikola Prce on Sunday, January 16, 2022

Naša selekcija će sutra potiv Španije igrati meč trećeg kola prve grupne faze Evropskog prvenstva, a ako Prce bude u rosteru oprostit će se protiv velesile Španije, a u protivnom, Nikoli će kao zadnja utakmica u dresu BiH biti duel protiv Švedske sa starta prvenstva, obzirom da je Prce najavio oproštaj od dresa reprezentacije po završetku EURO-a.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa











Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ponedjeljak promjenjiviji, na kopnu i malo topliji, ali i dalje većinom suh

Ono što međunarodna zajednica nije uspjela učtivim pristupom, uspjela je sankcijama