in

VIKI VUKIĆ, PLAYBOY ZEČICA: U seksu sam isprobala sve, nemam više šta istražiti

Slatka-Tajna.Eu

Bilo je vrlo primamljivih ponuda da uđe u neki od rialiti projekata koji se vrte na regionalnim televizijskim stanicama, međutim, sve ih je odbila kontroverzna crnogorka Viki Vukić, foto model iz Herceg Novog, ljepotica koja se smiješila sa naslovnice „Playboya“ i jedna od rijetkih djevojaka koja je čak tri put osvojila titulu „Plyboy plamate“.

-Takvo nešto nije mi potrebno da bih, kako su mi govorili, time dobila medijsku pozornost koja bi mi pomogla da, u poslovima foto medelinga, napravim značajniji iskorak. Moje učešće u takvim projektima njima bi, a ne meni, dizalo rejting – kaže Viki.

Fotografi se, prosto, utrkuju da ovjekovječe ljepote sa kojima te obdarila majka priroda. Je li bilo poziva da se, nakon obavljenog posla, sa nekima od njih malo intimnije družiš?

– Fotografi sa kojima sam sarađivala i sa kojima trnenutno radim, uistinu, su pravi profesionalci i znaju razlučiti posao od privatnosti. Oni su navikli na nago žensko tijelo te zbog mrvice ličnog zadovoljstva teško da bi „ukaljali“ svoj rejting i sebe isključili iz ovako primamljivog posla.

Ipak, mnogo je onih koji bi te rado odveli u krevet?

-Naravno, no, nedam se. Misle da ako neka djevojka gologuza stane ispred objektiva foto aparata time želi prodati svoje tijelo. Dubina bilo čijeg novčanika nije nešto što bi me nagnalo da u srce puštam bilo koga. Istina, najveći broj njih svoju hrabrost iskaljuju putem društvenih mreža. Pri živom susretu ostaju bez teksta. Zanijeme pred mojom ljepotom i pohotom. U moje srce uvukao se neko ko je vrlo drag i poznat javnosti. Međutim, još neko vrijeme, njegovo ime ću držalti u tajnosti. Javnost, prosto, neće moći vjerovati da je nas dvoje sudbina spojila.

Seks na brzaka?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nisam za takve aranžmane. Uvijek volim pomiješam nježnost i seks. To tek onda ima pravi smisao.

Ima li nešto što si željela uraditi tokom seksualnog čina a do sada to nisi uspjela ostvariti?

-Ne. Neispunjenih želja u seksu nemam. U seksu sam isprobala sve. Mislim da u tom pogledu više nemam šta istraživati, kaže Viki Vikić.

Seks na javnom mjestu ili…?

-Seks uglavnom preferiram u intimnoj atmosferi daleko od očiju javnosti. Tako se ja i moj partner najugodnije osjećamo.

Piše: Eset MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Petar Zadro oprostio se od aktivnog bavljenja judo sportom / Bljesak.info

Smoothie sa jabukama i čia sjemenkama