in

PLATILA JOJ 500 EURA DA PLJUJE PO PJEVAČICAMA I VODITELJICAMA: Miljana Kulić raskrinkala Marinu Barbi!

Slatka-Tajna.Eu

Veliku medijsku prašinu podigla je pjevačica Marina Barbi tvrdnjama da joj rijaliti zvijezda Miljana Kulić navodno duguje novac.

Marina Barbi je navodno uplatila sumu od 500 eura kako bi Miljana obavila na svom Instagramu njenu novu pjesmu. Ovaj vid reklame koriste mnoge rijaliti učesnice, te na taj način zarađuju preko društvenih mreža.

Miljana je navodno podigla novac, ali onda blokirala Barbi, što je pjevačicu izrevoltiralo, te je najprije prijetila policijom i tužbom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOvo je ponižavajuće, ona je bolesna! Moja reklama je 700 evra, sad joj je ne bih radila i za 1.000 evra. Ja sam sa njom sarađivala mesec dana kada je u decembru rekla da joj muž nije tu, pesma treba da izađe, ja sam je reklamirala tada, izašla joj u susret. Kada mi je uplatila novac, to je bilo za tu reklamu, jer tada nije platila, nego sam joj izašla u susret kao što bih i svima, ja i moj administrator, imala je 48 sati na obje stranice reklamu. Međutim, kada sam ja vidjela da ona želi da ja vodim njene ratove, da pljujem voditeljice i pjevačice ja sam je blokirala. Ne želim da kaljam ni svoj ugled ni ugled mojih stranica. Ja korektno sarađujem sa svima i svi u zadovoljni, ovo nema smisla. Žena je bolesna, hoće po svaku cijenu da bude u medijima. Moj administrator ima sve prepiske – zaključila je Miljana.

(Express/Puls)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZAVRŠILI U KREVETU NAKON RASKIDA: Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović zbunili i sami sebe

Oporba traži ostavke guvernera, viceguvernera i članova savjeta HNB-a