in

Atraktivan fudbal na Novogodišnjem turniru Fortune, na mečevima veliki broj gledalaca

Slatka-Tajna.Eu

U danima vikenda odigran je Novogodišnji turnir u organizaciji Univerzalne škole sporta Fortuna iz Mostara. Igralo se u četiri kategorije – po godištima (2011, 2012, 2013. i 2014.), a turniru je u dva dana prisustvovalo više stotina gledalaca. Igralo se u Sportskom centru Arena.

Domaćin Fortuna pobjednik je turnira u kategoriji 2011. Nade Fortune u finalu su porazile Croatiju iz Zmijavaca, dok je u susretu za treće mjesto Škola nogometa Limači iz Čapljine bila bolja od Međugorja.

Univerzalna škola sporta Sport Talent pobjednik je u kategoriji 2012. ispred drugoplasiranog Brotnja, trećeplasiranog AS Međugorja i četvrtoplasirane Academice iz Sarajeva.

U kategoriji 2013. osvajač je Unis Vogošća, i to nakon trijumfa u finalu nad Futsal Zrinjskim. Treće mjesto osvojio je HŠK Zrinjski, koji je u duelu za treće mjesto bio bolji od ŠN Limači.

Fortuna je pobjednik i u kategoriji 2014. U finalu je savladan Unis, dok je u meču za treće mjesto Zrinjski bio bolji od AS Međugorja.

The post Atraktivan fudbal na Novogodišnjem turniru Fortune, na mečevima veliki broj gledalaca appeared first on Sportske.ba.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sveci ubjedljivi protiv Brentforda – N1

Porezni obveznici u FBiH u 2021. godini uplatili rekordnih 5,6 milijardi KM