in

Atraktivan fudbal na Novogodišnjem turniru Fortune, na mečevima veliki broj gledalaca

Slatka-Tajna.Eu

U danima vikenda odigran je Novogodišnji turnir u organizaciji Univerzalne škole sporta Fortuna iz Mostara. Igralo se u četiri kategorije – po godištima (2011, 2012, 2013. i 2014.), a turniru je u dva dana prisustvovalo više stotina gledalaca. Igralo se u Sportskom centru Arena.

Domaćin Fortuna pobjednik je turnira u kategoriji 2011. Nade Fortune u finalu su porazile Croatiju iz Zmijavaca, dok je u susretu za treće mjesto Škola nogometa Limači iz Čapljine bila bolja od Međugorja.

Univerzalna škola sporta Sport Talent pobjednik je u kategoriji 2012. ispred drugoplasiranog Brotnja, trećeplasiranog AS Međugorja i četvrtoplasirane Academice iz Sarajeva.

U kategoriji 2013. osvajač je Unis Vogošća, i to nakon trijumfa u finalu nad Futsal Zrinjskim. Treće mjesto osvojio je HŠK Zrinjski, koji je u duelu za treće mjesto bio bolji od ŠN Limači.

Fortuna je pobjednik i u kategoriji 2014. U finalu je savladan Unis, dok je u meču za treće mjesto Zrinjski bio bolji od AS Međugorja.

The post Atraktivan fudbal na Novogodišnjem turniru Fortune, na mečevima veliki broj gledalaca appeared first on Sportske.ba.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sveci ubjedljivi protiv Brentforda – N1

Porezni obveznici u FBiH u 2021. godini uplatili rekordnih 5,6 milijardi KM