in

“Ako se drznete da metar zemlje Bosne probate prenijeti…”

Slatka-Tajna.Eu

Bivši sarajevski policajac Dragan Mioković oglasio se na Twitteru gdje je poslao poruku za secesioniste iz RS. Mioković je bio aktivan učesnik odbrane naše zemlje od agresora, a secesionistima iz RS je poručio da će svaki pokušaj otimanja teritorije BiH naići na žestok otpor patriota.

– Sve ono što vi folirate da vam je Kosovo, nama i meni Bosna jeste.

Kako god se spremate Prizrenu, ali dogodine – mi ćemo krenuti odmah, istoga časa ako se drznete da metar zemlje Bosne probate prenijeti preko Drine ili ikome u entitetu RS zafali dlaka s glave. Zato nemojte – poručio je Mioković.

Podsjećamo, Mioković je nedavno na svom Twitter profilu komentirao funkcionere iz entiteta RS koji svakodnevno dolaze na posao u Sarajevo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kojom brzinom i uz kakav nepotrebni bezobrazluk ovi republičkosrpski funkcionerski eskorti bježe uz Vraca svaki dan oko 17 sati, tačno k’o da im je rahmetli Dedo s nanišanjenom Rorom uz gepek – napisao je Mioković.

Mioković je aludirao na Nusreta Šašića zvanog Dedo, koji je ostao upamćen po izumu improvizovanog minobacača, tako što je iskoristio običnu vodovodnu cijev kroz koju može proći granata i tako je nastala poznata “Dedina rora”.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Maja Marinković birala između Cara i Janjuša: Njen odgovor šokirao sve

Poboljšajte vlažnost vazduha u prostorijama uz pomoć ovih trikova