in

Leonardo DiCaprio uživa na luksuznoj jahti: Evo ko je zgodna djevojka koja mu pravi društvo

Slatka-Tajna.Eu

Leonardo DiCaprio je fotografisan kako uživa u odmoru s djevojkom Camilom Morrone na otoku St. Barts. Neki korisnici društvenih mreža su ga kritikovali zato što plovi na luksuznoj jahti koja zagađuje okoliš.

Podsjećamo, DiCaprio je ambasador UN-a koji se zalaže za podizanje svijesti o tome kako klimatske promjene i nemar o okolišu utječu na čovječanstvo. On je klimatske promjene nazvao najvećom prijetnjom za ljudsku vrstu.
Pozvao je svoje obožavatelje da obrate pažnju na ovaj problem, a ulogom u Netflixovom hitu “Don’t Look Up” je uspio motivisati javnost da poduzme mjere koje štite našu planetu.

Film “Don’t Look Up” ruši rekorde gledanosti, postao treći najgledaniji na Netflixu
Uprkos svom stavu, s djevojkom Camilom i prijateljima od 1. januara plovi Karipskim morem plovi na jahti koja je napunjena sa 523.000 litara goriva. Ova jahta proizvodi ogromne količine ugljen-dioksida koji itekako zagađuje okoliš.

“Najnovija zvijezda Hollyweirda Leonardo DiCaprio se nalazi na jahti i pokušava odmoriti od novogodišnjeg partijanja sa Jeffom Bezosom i nada se da će vas moći zavarati svojim stavom o klimatskim promjenama. Jadni Leo”, napisao je jedan korisnik Twittera.

“Niko ne brine o okolišu više od Hollyweirda. Imaju jahte, privatne avione i skupe automobile. Žive raskalašeno. Nemojmo zaboraviti njihovu ljubav prema krvavim dijamantima. Sretni smo što su nam oni idoli”, također je jedan od komentara.

(express/sd)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evropska unija morat će uložiti 500 milijardi eura u nuklearke nove generacije

Organizator protesta za mir u BiH: Dodik mora biti zaustavljen