in

Sraman potez Tošića: Prvo vara pa udara! Karleuša saznala za Duškovu aferu u Turskoj, on pokušao da je ućutka!

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša prijavila je svog supruga Duška Tošića za fizičko nasilje, a sada je otkriven i razlog njegovog postupka.

Već dva dana javnost bruji o nasilju Duška Tošića nad suprugom Jelenom Karleušom koja ga je prijavila policiji, rekavši da ju je prvo pljunuo, a zatim i udario, nakon čega je on dobio zabranu prilaska Jeleni u trajanju od 48 sati.

Jasno je da je već neko vreme njihov odnos na ”klimavim” nogama, ali niko nije mogao ni da sluti da bi do ovako nečega moglo da dođe. Kako Kurir prenosi, ovom nemilom događaju je prethodilo pevačicino saznanje da je njen suprug uoči Nove godine u Turskoj bio sa nepoznatom devojkom i to u javnosti, što mu ona nije prećutala, te je došlo do haosa u porodičnom domu.

– Duško i Jelena odavno vode odvojene živote. Na sve načine su pokušavali da spasu brak, ali im to nije pošlo za rukom. Zvanično nisu razvedeni, ali zajednica im nikako ne funkcioniše. Kad god su zajedno varnice se osećaju, pa Duško izbegava da se svađa sa njom, pa odmah napusti kuću. On ima još nekolio nekretnina i tamo se skloni dok bura ne prođe. Međutim, za Božić je bila porodica na ručku, Jelenina tetka, brat, deca i sve je delovalo u najboljem redu. Nakon što su se vratili sa groblja, Jelena je pokrenula temu koja je Dušku zasmetala, insistirala je da joj objasni neke stvari, a između ostalog i sa kim je bio u Turskoj uoči dočeka Nove godine što je ona saznala – tvrdi sagovornik i dodaje da je Tošiću zasmetalo što je ona pred svima započela razgovor na tu temu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










epublika.rs


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dedić: Prioritet je povećati proizvodnju hrane

Gorio stan u sarajevskom naselju Otoka, stradala ženska osoba (FOTO/VIDEO)