in

ZA SVE JE KRIV CAR: Taki otkrio da Maja neće platiti kaznu nakon diskvalifikacije

Slatka-Tajna.Eu

Dva dana nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”, Maja Marinković kao da je u zemlju propala. Njen otac Radomir Taki Marinković se po običaju javio novinarima i odgovorio na sva pitanja koja su mu oni postavili.

Maja je došla kući, očajna je i ja sam još u šoku, moram da priznam. Skočio mi je pritisak kad su novinari javili da je izbačena. Ona je ipak držala rijaliti, glavna zvijezda “Zadruge”. Bez nje rijaliti propada, to mora biti jasno svima. Za sve krivim Cara, koga bi drugog?! Maja je tužna, nije joj trenutno ni do čega. Savjetovao sam je da se smiri i da misli na sebe i svoje zdravlje. Ja sam joj govorio da on nije za nju, da treba da se skloni od njega, kao što je i od Janjuša. Ali eto šta se sad desilo zbog njega – rekao je Marinković i dodao da ne zna od čega će platiti kaznu televiziji Pink.

Pokušaćemo da rješimo problem, vidjećemo šta ćemo s kaznom, sad imamo važnijih problema da riješimo. Najbitnije mi je da se moja Maja oporavi i da opet bude ona stara – rekao je zabrinuti Taki.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Parfemska ulja ključ suptilnog mirisa tijela

U KBC-u Split u porastu broj hospitaliziranih, 85% ih je necijepljenih