in

Prije Jovane Jeremić nismo znali šta je šer: Olja Crnogorac žestoko prozvala voditeljku, pa otkrila zašto je napustila televiziju!

Slatka-Tajna.Eu

Bivša voditeljka Olja Crnogorac povukla se sa malih ekrana i otpočela biznis. Postala je dizajnerka, a sada je potkačila Jovanu Jeremić.

– Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerima pjevačica gdje si morao da pripremiš ranije sva pitanja, sve unaprijed da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima – rekla je Olja za “Espreso”i dodala:

– Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla.

Olja je u svoje vrijeme vodila skandaloznu emisiju, atraktivna i temperamentna voditeljka koja je bila poznata po britkom jeziku. A onda je odlučila i da uđe u rijaliti.

– Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mjesec dana u Farmi i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vrijedna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom se kupalo 30 ljudi… Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Poslije su joj rekli ‘je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, vidjećeš za pola sata’, a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti – rekla je Olja.

– U moje vrijeme je bila Maja Nikolić, Jovana Joksimović… To je bilo neko ljepše vrijeme gdje su edukovane i emancipovane žene vodile program. A sa pojavom tih kablovskih televizija počeo je javašluk. Ne zna se ko vodi informativni program, a ko zabavnu emisiju, zato mi je i drago što nisam dio tog svijeta. Prije Jovane Jeremić nismo znali šta je šer.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










kskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mićko Ljubičić | Pozovi M ili će on tebe – Yugo Labudovo brdo

New Year celebration in Bosnia and Herzegovina