in

ZET ŽIVI U AUSTRALIJI I NE ZNA ZA NJEGOVE PLANOVE: Topalko o braku kćerke Helene

Slatka-Tajna.Eu

Kako zbog pandemije korona virusa pripadnici estrade nisu nigde pjevali za doček 2021. godine, ova najluđa noć biće mnogo drugačija, čemu u prilog idu popunjena mjesta klubova, hotela ali i trgova širom zemlje.
Milan Topalović Topalko raduje se što će 31. biti na bini sa mikrofonom, dok već za reprizu ima drugačiji plan.

Za doček ću biti na trgu u Boru, a prvog kod kuće sa prijateljima i gledaću šta ima od novogodišnjih programa, šta ima lijepo, gdje sam ja učestvovao. To na prvom mjestu –kaže Topalko zIako je tokom takmičenja važio za jednog od starijih učesnika, to ga nije omelo da izgradi zavidnu karijeru i snimi mnogo hitova, pa se shodno tome šuškalo da je zaradio dovoljno novca da više ne mora da radi.

-Koliko jedan pjevač mora da snimi hitova da bi rekao da više ne mora da snima? Ja moram da snimam, koliko mogu da odvojim novca da uložim u karijeru. Snimaću sigurno i nadam se da će publika to slušati i voljeti poručuje pjevač.

Osim poslovnog, Topalko se nalazio u žiži interesovanja i zbog dešavanja u privatnom životu, a 2021.godinu definitvno mu je obilježila udaja kćerke Helene.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Svaki dan je sa nama, nije se ni odvojila Baš smo sinoć bili svi zajedno, i danas će doći opet kad ja završim sa snimanjima. Hvala Bogu da živimo blizu pa ne osjećam daljinu.Za slavlje možda budemo skupa. Helena je  tu pošto zet živi i ovdje i u Australiji, ne znam gdje će biti i kakvi su mu planovi. Ali ako bude ovdje, bićemo svi zajedno- rekao je pjevač.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Još tri slučaja korone u FK Barselona

Aleksandar Milić Mili hitno hospitalizovan u Istanbulu – Mondovizija