in

NE MOGU DA PRIHVATIM DA IH NEMA: Suzana Jovanović u suzama dočekuje kraj godine

Slatka-Tajna.Eu

Od kada je prestala aktivno da pjeva,  Suzana Jovanović, supruga estradnog maga Saše Popovića, najviše voli da Novu godinu dočeka u miru i sa svojim najbližima.

–  Od kada ne pjevam aktivno na terenu, najviše volim da sam kod kuće u toplom domu sa Saletom i Aleksandrom. Biće neka lijepa klopica, malo Tv program i tako. Odavno nemam novogodišnjih želja, i ne kupujem poklone. Nama su pokloni svakog dana, to su sve neke sitnice. Što ste stariji ništa više ne želite, samo dobro zdravlje, da me noge služe, da mi ničija pomoć nije potrebna– iskrena je bila pevačica.

Ovih dana, svi sumiramo godinu na izmaku koja,  nažalost, Suzani neće ostati u lijepom sjećanju jer se suočila sa gubitkom bliskih osoba.

Tužna godina zbog svih kolega koji su otišli...– izustila je Jovanovićeva koja nije mogla da suzdrži suze pa je ipak smogla snage da nastavi.

-Ne znam šta da kažem…Još je to sviježe sve, ne mogu da prihvatim da su otišli. Tako je kako je, život ide dalje ja to znam, ali jako teško. Do juče se družite, idete na slavu, na veselja i odjednom ga nema– sa bolom je ispričala pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


U narednoj godini želi da se nižu samo lijepi trenuci, a ne krije i da priželjkuje da uskoro postane baka.

– Da smo svi u ovolikom broju, da se prekine ovaj loš niz koji je krenuo i da se ljudi raduju. Da se veselimo, da pjevamo, da pravimo slavlja, ženimo djecu, dočekujemo unučiće pa zar ima išta ljepše od toga. Samo to želim-otkrila je ona.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BUGARI “KUPUJU KAO LUDI”: Turska zbog inflacije postala raj za kupce iz susjedstva

Dominik Tim se povukao sa Australijan opena