in

ZABRINUTA JE I PITA DA LI JE TO NORMALNO: Jelena Veljača provjerava kćerku dok spava

Slatka-Tajna.Eu

Mladi roditelji suočavaju se sa brojnim promJenama koje ova, za njih, nova životna uloga nosi. Od otkrivanja zašto beba plače, do buđenja na svakih par sati, mnoge situacije na koje roditelji nalIJeću mogu da ih zbune, pa čak i zabrinu.

Zbog toga se mnogi okreću rIJešenjima sa gugla ili iz knjiga o roditeljstvu, dok drugi prate poznate ličnosti i od njih traže savJete.

Jelena Veljača, poznata glumica, jedna je od majki koja na društvene mreže često kači trenutke sa svojom kćerkom, dijeli savjete drugim roditeljima, ali i postavlja pitanja.

Ona je sada pokrenula raspravu zbog koje su mnoge majke komentarisale da su mislile da su jedine lude, te da im je drago da još neko to radi. Naime, glumica je pitala da li i druge majke provjeravaju da li djeca dišu u toku noći.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Iako to mnogim roditeljima deluje potpuno ludo, sasvim je logično da se kada dijete prvi put prespava noć zabrinete što ga niste čuli, te da odete da provjerite da li diše i da li je dobro. Vaše buđenje će se nastaviti, a samim tim i provjeravanje, a onda će jednom i briga da prestane, te ćete napokon moći ponovo da prespavate cijelu noć.

(Express/Index)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

January protests vs division and conflict in BiH in Brussels and other EU cities

Poziv bh. kompanijama za učešće na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL 2022, Pariz