in

Vrijeme je za skijanje – Business Magazine

Slatka-Tajna.Eu

NLB Banka Sarajevo i ove godine u saradnji sa Komunalnim javnim preduzećem ZOI ’84 i kartičnom kućom Mastercard rado dočekuje posjetioce na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.

Za svoje klijente, NLB Banka je spremila lavinu super popusta i pogodnosti, pa tako ukoliko platite svoju dnevnu ski kartu sa NLB Mastercard karticom dobijate 20 posto popusta, dok plaćanjem sa NLB Pay aplikacijom osim popusta od 20 posto dobijate i super poklon – vaučer za pizzu u omiljenom restoranu Benetton, za predah od skijanja.

Kako bi se pobrinuli da budete bezbjedni i uživate na stazi, uz plaćanje NLB Mastercard karticama i NLB Pay aplikacijom, dobijate 20 posto popusta na ski servis i iznajmljivanje ski opreme u Benetton ski servisu na Bjelašnici, a NLB vam poklanja i 20 posto popusta na kupovinu kompletnog ski asortimana u M-Bike shop-u. Stoga, požurite po svoju novu opremu i isprobajte je na stazi, jer pogodnost važi i za online kupovine.

Kao dodatni benefit, NLB Banka u suradnji sa ZOI ’84 je obezbijedila i prevoz od Sarajeva do Bjelašnice, prepoznatljivo brendiran autobus, koji će voziti putnike svakog vikenda u januaru. Vaše je samo da sjednete i uživate u vožnji do Bjelašnice. Više informacija o satnici i datumima vožnje je dostupno na web stranici Banke.
Iste pogodnosti, popusti na dnevne ski karte, te ski rentu i servis sa NLB Mastercard karticama ili NLB Pay aplikacijom, važe i za posjetioce Malog polja na Igmanu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Korisnici NLB Pay aplikacije će se na Bjelašnici i Igmanu imati priliku upoznati sa njenim praktičnim korištenjem gdje je u punoj skijaškoj opremi lakše, brže i jednostavnije platiti telefonom nego vaditi novčanik. Aktivacija NLB Pay aplikacije za postojeće klijente NLB Banke Sarajevo je jednostavna i praktična uz samo par koraka.
NLB Banka. Za sve što dolazi.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Lideri koji stoje na liniji odbrane Bosne i Hercegovine su, čini se, zbunjeni”

On Fire Matrix Manifestation Huge Upsells With $1.70 Epcs