in

Vlahović stigao Ronalda i rekord Italije

Slatka-Tajna.Eu

Srpski fudbaler Dušan Vlahović postao je rekorder italijanske Serije A.

Golgeter Fiorentine postigao je 33. pogodak u kalendarskoj godini i na prvom mjestu vječne liste italijanskog prvenstva izjednačio se sa Kristijanom Ronaldom.

Vlahović je golom Sasuolu, u 51. minutu, ispisao istoriju.

Učinio je to tako što je pobjegao odbrani rivala i smanjio zaostatak “ljubičastih” na 1:2, da bi ubrzo posle njegovog udarca Lukas Toreira izjednačio, pola sata prije kraja.

Bio je to njegov 16. gol ove sezone, a šesti u nizu.

Što se tiče rekorda u kalendarskoj godini iza njega su ostali asovi poput Luke Tonija (31), Čira Imobilea (30), Gonsala Iguaina (30), Ernana Krespa (30), Dijega Milita (28)…

Vlahović će imati šansu čak i da nadmaši Portugalca, pošto mu je do kraja decembra preostala još jedna utakmica u kojoj će Fiorentina gostovati ekipi Verone.

Možda je to mogao da učini već i danas ali ga je trener Vićenco Italijano izvukao iz igre u 87. minutu, pošto je željeo da malo osvježi tim koji je od 68. minuta igrao sa igračem manje i uveo defanzivca Igora.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovakva odluka trenera nije se nimalo dopala Vlahoviću, koji je bio silno motivisan da do kraja utakmice postigne možda još jedan gol, pa je nakon što je video svoj broj na semaforu za i smjene uslijedila njegova ljutita reakcija.

Naš napadač nije mogao da vjeruje da ga je trener zamijenio, pa mu je ljutito prigovorio nakon izlaska, čak mu i pobjegao iz zagrljaja.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

POBUNA STANOVNIKA DOBRINJE PROTIV VLASTI U KANTONU SARAJEVO: ‘Vrijeme je da dokažemo vlastima da ne mogu baš da rade sve što oni hoće!’

STUDEN Holding na Dubai EXPO predstavio mogućnosti ulaganja u BiH