in

“U Banja Luci on je statistička greška”

Slatka-Tajna.Eu

“Drago mi je što se Vojin Mijatović imao priliku slikati sa ruskim ambasadorom, ja sam se sa svakim od njih bar deset puta slikao”,odgovorio je predsjednik Ujedinjene Srpske na izjavu Vojina Mijatovića da mu je neugodno kad vidi ambasaroda Rusije Igora Kalabuhova na slici sa Stevandićem.

“Lijepo je da Vojin Mijatović ima šansu da se i on slika sa ruskim ambasadorom, ali je potpuno neukusno da on ambasadoru jedne takve zemlje govori s kim će se slikati”, rekao je Stevandić.

Predsjednik Ujedinjene srpske, nekada SDS-ov kadar je pojasnio da ne postoji ruski ambasador sa kojim se sastao manje od deset puta, uključujući i Kalabuhova.

“Da budem iskren, ne bih na taj način da vodim polemiku, Mijatović je u Banjaluci statistička greška, a ja imam 28,700 glasova.

To je više od svih kolega iz opozicionaih stranaka, koje su sa nama u Parlamentu Bosne i Hercegovine”, rekao je Stevandić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ranije jutros Vojin Mijatović sastao se sa Igorom Kalabuhovim u ambasadi Ruske Federacije u BiH, te između ostalog komentarisao i Stevandića.

“Biću vrlo iskren, rekao sam da smatram Rusiju prijateljskom zemljom BiH i da mi je vrlo neugodno kada vidim gospodina ambasadora kada stoji sa jednim kriminalcem poput Nenada Stevandića”, saopštio je SDP-ov Vojin Mijatović nakon jutrošnjeg sastanka sa ruskim ambasadorom u BiH.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bubalo: Konjic će biti centar outdoor turizma u BiH / Bljesak.info

Mini vodič do savršene praznične dekoracije by Lamija Trešnjo Muharemi