in

DŽEJEVA SMRT JE TRAUMA ZA CIJELI ŽIVOT: Marija Ramadanovski se prisjetila najtežeg dana

Slatka-Tajna.Eu

Marija Ramadanovski je ispuniula veliku Džejevu želju i snimila pjesmu. Na gofišnjicu njegove smrti obradovala je sve one koji su ga voljeli. Marija ne voli medijska eksponiranja,a to joj je najteži dio estradnog posla.

-Okupljanj, godišnjice ili neke priče, kao što sve ovo sada radim za njega, da, ali generalno izbjegavam ta veća okupljanja, jer nisam još spemna za neku veliku priču o tome, treba da prođe još neko vrijeme da bi mi bilo bar malo lakše, mada, to nikad neće proći koliko god vremena da prođe.Sigurno sam mu rekla sve što je trebalo, ali imam potrebu opet da mu kažem koliko ga volim, koliko mi je stalo do njega, koliko mi nedostaje, koliko mi je značio kroz život. Najviše bih volela da mogu da vratim vreme, da još više vremena provodim sa njim i da mu svaki dan pokazujem koliko ga volim- poručila je.Marija se prijsetila dana kada je sazanla najgoru vijest.

Bila sam kod sestre u tom tenutku baš je Andrijana, djevojka koja je sa njim provodila vrieme i posvetila mu se posljednjih godina života, javila je mojoj sestri da ne može da ga probudi, tako sam i shvatila u suštini šta se desilo. Poslije deset minuta mi smo već bili kod njega, tu je bila Hitna pomoć, nisu mogli da ga povrate… To je užasan trenutak koji će mi uvijek biti u glavi dok sam živa i to mi nikada neće izaći iz glave, ta trauma jednostavno ne može da se zaboravi. Bukvalno mi je svaki dan pred očima, užasno je stvarno, neopisiv jedan osjećaj, grozan- rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Kad čuješ Dinamo Zagreb, pomisliš da su nebitni”

Inovativnim poslovnim modelima do povećanja konkurentnosti