in

HARI MATA HARI: Zapostavio sam ženu i djecu, ali se ne kajem

Slatka-Tajna.Eu

-Imate onih izvođača i umjetnika, koji voli stejdž. Evo, recimo, Pavaroti. Ali da progovoriš riječ s njim, da uzmeš sekund intervjua s njim… Nema šanse. A bilo je i nekih umjetnika koji su željeli da se promovišu na svaki način. Ja nisam takav, ja sam malo više vezan za muziku, priznajem – priča pjevač u emisiji “Premijera”, pa dodaje:

-Nikada nisam rješavao stvari u medijima, nijedna laž nije doživjela demanti od mene, jer je laž namijenjena da “zagrize” – kaže Hari, koji otkriva da ne zna odakle mu inspiracija za sve ljubavne pjesme po kojima je poznat.

O svom privatnom životu ne voli da govori, jer ga je, kako kaže, muzika učinila javnom osobom, kojoj se maksimalno posvetio, ali je negdje na sredini puta svoje karijere shvatio koliko je nedostajao svojoj porodici.

-Mislim da sam veoma malo dao, iz razloga što su moj posao, vrijeme, putovanja koja su veoma duga, tražili puno pažnje. Bilo šta da radiš, a posvećen si svom poslu, prirodno je da će svi ostali, na neki način, tebe manje imati. Tako da sam stvarno zbog svoje karijere zapostavio svoje, što je i logično, ali nisam se pokajao, jer nije to bila trauma, već sam shvatio da je to moj život, moja sudbina – iskren je pjevač, pa ističe da svoj život duguje svom ocu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Istina je, zbog njega ne bih postojao. U ta neka doba, 60-ih godina, u sarajevskom porodilištu je bila jeziva zima, ja sam januarsko dijete. Mijenjali su grijanje, ne znam da li je bio kvar, ali je temperatura u sobama gdje su bile bebe bila ispod nule, baš minus! Moj tata je napravio fintu, donio je mami banane i narandže, mene stavio u kesu i ugrijao me – kaže Hari Mata Hari.

(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novi trijumf vodećeg KK Gen

Objavljen prvi tender za adaptivno upravljanje saobraćajem u KS