in

Pet načina da ukrasite kuću na jednostavan način tokom praznika

Slatka-Tajna.Eu

Sitni detalji, poput visećih ukrasa sa ograde stepeništa i štapića cimeta, sve su što će vam trebati da ukrasite svoj dom za praznike.

Evo naših omiljenih načina za manje od pet minuta da postavimo dekoraciju za Novu godinu.

Vrata

Ukrasite glavna vrata u svom domu svijetlećim zvijezdama, pahuljama ili sijalicama. Ova sofisticirana ideja će vašem domu dodati šarmantan sjaj i dovoljno je suptilna da ostane tu i nakon praznika.

Barska kolica

Ako imate barska kolica, ukrasite ih sezonskim detaljima, poput metalnih detalja sa zimskim cvijećem ili lišćem. Ostavite čaše i sve neophodno za osnovne koktele kako bi gosti mogli sami sebi da pomognu i nećete morati da glumite barmena. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Police kao kamin

Nemate kamin? Nema problema. Neka neka otvorena polica zamijeni kamin, kao što je tim uradio ovdje. Rasporedite ukrasne detalje – minijaturna drvca, lampice ili snežne kugle, a zatim pažljivo okačite čarape da vise sa polica za knjige.

Stepenište

Čak i ako ove godine ne ukrašavate cijelo drvo, još uvijek možete da prikažete neke cijenjene ukrase. Pokažite svoje najupečatljivije ukrase koji vise sa prelijepih traka u vašem domu, uključujući i stepenište.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mnogi u Srbiji i širom Balkan su oduševljeni potezom hrvatskog kultnog muzičara Darka Rundeka

PJEVAČ POSTAO DEDO: Osman Hadžić dobio unuku Unu