in

Sve više klubova sa Otoka želi Insignea

Slatka-Tajna.Eu

Sa Napolijem nije produžio ugovor

Najbolji igrač Napolija, Lorenzo Insigne, mogao bi na kraju sezone napustiti redove trenutnog lidera Serije A i to kao slobodan igrač.




A. Beganović


FOTO – EPA



Naime, Insigneu na kraju sezone ističe ugovor sa Napolijem, a pregovori oko potpisivanja novog još uvijek nisu urodili plodom, pa se njegov odlazak iz dana u dan čini kao sve realnija opcija.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Mnogo klubova čeka rasplet situacije kako bi stupio u pregovore sa Insigneom, a iz Italije danas dolaze informacije da je iz Engleske još jedan spreman ući u borbu za njegovim potpisom.

Radi se o West Hamu, koji će učiniti sve što je u njegovoj moći da dovede ovog sjajnog fudbalera u ljetnom prelaznom roku, ukoliko tada bude slobodan igrač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

No, West Ham će imati suparnike u Tottenhamu, Chelseaju, Newcastleu, ali i Interu, klubovima koji također žele u svojim redovima vidjeti ovog talijanskog reprezentativca.

Insigne je u ovoj sezoni odigrao 17 utakmica za Napoli i pritom je postigao pet pogodaka kojima je dodao i šest asistencija.

Na kraju dodajmo da će biti zanimljivo pratiti dešavanja vezana za ovaj slučaj. Napoli je na potezu, no kako dogovora još uvijek nema, špekuliše se da talijanski klub ne može ispuniti Insigneove finansijske zahtjeve.

Sve to odgovara klubovima koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, a kako mu ugovor ističe na kraju sezone, on već u januaru može i službeno postići dogovor sa nekim od njih,

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Detoks kose je novi hit za kojim žene lude: Ovaj tretman je besplatan i daje nevjerovatne rezultate

NAPREDNA BEBA: Maja Šuput pokazala šta radi Bloom