in

Željezničar ima novog generalnog sponzora: 750.000 KM do kraja sezone 2022/23

Slatka-Tajna.Eu


Sjajne vijesti za sarajevski klub


FK Željezničar je konačno dobio generalnog sponzora.


FOTO: FK Željezničar
Mjesto na dresu rezervisano za generalnog sponzora u narednom periodu bit će rezervisano za kompaniju Caizcoin.

Ugovor je potpisan do kraja sezone 2022/23, a Željezničaru će pripasti iznos od 750.000 KM.

“Fudbalski klub Željezničar s ponosom obavještava članove, navijače i prijatelje Kluba da je njemačko-švicarska kompanija Caizcoin novi generalni sponzor FK Željezničar.
Pregovori između FK Željezničar i kompanije Caizcoin traju još od septembra ove godine, a u proteklim danima finaliziran je dogovor i potpisan sponzorski ugovor do ljeta 2023. godine.

Logotip Caizcoina krasit će prednju stranu našeg novog dresa, a ono što izuzetno raduje i daje optimizam je vrijednost ugovora. Generalno sponzorstvo za Caizcoinom je najveće u poslijeratnoj historiji Kluba, a vjerovatno među najvećih u stogodišnjoj historiji. Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 750.000,00 KM do kraja sezone 2022/2023″, saopštili su sa Grbavice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuDirektor FK Željezničar, Mustafa Nurko, ističe da je sretan i ponosan zbog potpisa unosnog ugovora za Klub.

“Veoma sam sretan i zadovoljan što smo uspjeli finalizirati generalno sponzorstvo sa inovativnom kompanijom Caizcoin. Online finansijsko poslovanje i oblast kriptovaluta doživjela je enorman rast u posljednjih nekoliko godina i iznos od 750.000,00 KM koje će naš Klub dobiti dokaz su da smo napravili odličan posao i pored opstrukcija koje smo doživaljavali u posljednjem periodu. Veliku zahvalnost za realizaciji ovog ugovora dugujem predstavniku sponzora, gospodinu Dragutinu Krstiću koji kao simpatizer našeg Kluba se maksimalno angažovao prilikom realizacije ovog ugovora. Također, želim da se zahvalim i svim svojim prijateljima i kolegama u administraciji koji su radili odličan posao kako bi mogli ispoštovati sve želje sponzora kao i predsjedniku Nazifu Hasanbegoviću i potpredsjedniku Kerimu Karavdiću koji se nisu dali pokolebati i vjerovali su u naš rad i napor i da ćemo zajedno dovesti jednog ovakvog sponzora”, kazao je direktor Željezničara, Mustafa Nurko.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa
Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tužiteljstvo ZDK: Kasumović nije uhićen, on je za nas u bjegu; Grad Zenica bez stava / Bljesak.info

Kemal Hasić se oprostio od velikog prijatelja: Hvala na divnim pjesmama i prijateljstvu – Ekspanzija.com