in

NISAM POGRIJEŠIO, PRAVA JE ŽENA ZA MENE: Emir Habibović i Tamara Selimović nikad sretniji

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Emir Habibović nije ni mogao da zamisli da će se u žiži interesovanja naći zbog svog privatnog, tačnije ljubavnog života.

Već neko vrijeme Emir uživa u ljubavi sa nekadašnjom učesnicom ”Zvezda Granda” Tamarom Selimović, za koju se pisalo da je razvela pjevača, a njihova veza često je bila na meti prozivka zbog velike razlike u godinama.

– Ne volim takve stvari, da volim, više bi me bilo u medijima. Moj privatan život je samo moj- rekao je Habibović, pa odlučio da stane na put negativnim komentarima i ispriča šta je istina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Čovjek treba da bira ono što je njemu dobro. Ja Tamaru nisam sreo na tezgi ili nastupu, specifično smo se upoznali, vidjeli smo se jednom dvaput, sedam mjeseci smo se zabavljali a onda sam odlučio da je ona žena za mene. Ipak sam ja iskusniji i treba da bude pored mene. Slažemo se i volimo. Svako od nas ima neku ružnu prošlost. Ja sam emotivan i uvijek sam išao srcem i davao i više nego što treba, a nije mi se vratilo dobro. Sada radim kako mislim i siguran sam da neću pogriješiti i da će Tamara biti uz mene- zaključuje samouvjereno Emir.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Konjičanin pao sa speedom

Panic or Anxiety Attack: Treatment and Symptoms