in

Bh. YouTuber koji živi u Sloveniji pokazao kako izgleda prosječan dan balkanske mame, video je hit

Slatka-Tajna.Eu

TikToker i YouTuber Sead Hrustanović, mladi Travničanin koji živi u Sloveniji, svojim videima koje objavljuje na internetu nasmijava hiljade ljudi iz cijele regije.

U svojim humorističnim skečevima, Sead na šaljiv način prikazuje svakodnevni život u Bosni i Hercegovini, a u svom prvom vlogu koji je skupio preko 1,5 milijuna pregleda pokazao je kako izgleda jedan”prosječan dan balkanske mame”.

“Ako već ne znate, Mujesira je glavna uloga u mom serijalu na TikToku i majka je dvoje djece, Amira i Senade. Njen muž Hazim i najbolja prijateljica Fikreta su prikazani također u ovom prvom vlogu”, napisao je uz video.

“Bravo dečko, u moru negativnih vijesti na internetu i televiziji, ti si svijetla točka koja nas uvijek nasmije i oraspoloži. Nisam baš ovakva mama, ali znam ih dosta vrlo sličnih, a bogme sam se i ja pronašla u par situacija”, “Ne vrijeđa nikog, a nasmijava sve. Hvala ti Seade”, “Svakoj balkanskoj mami je idem da prilegnem 15 minuta da se resetujem ‘prođe dva sata’. Kralj si”, “Bosanci i vaš humor obožavam”, samo su neki od komentara ispod videa – prenosi Klix.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Seada na YouTubeu prati preko 80 hiljada ljudi, a popularan je i na Instagramu i TikToku.

Pogledajte snimak koji je nasmijao mnoge.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ovo je supruga Alena Islamovića s kojom je u braku 42 godine: Prava je ljepotica, malo ko je zna – Ekspanzija.com

Kako njegovati kožu zimi?