in

TRENERKA, PATIKE I MASKA: Jelena Karleuša kad nije na Instagramu izgleda drugačije

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša na sceni uvijek blista i, kada izlazi pred publiku, ona je uglavnom u provokativnim izdanjima, koja više otkrivaju, nego što pokrivaju.

Međutim, kada je daleko od scene i od kamera, ona izgleda potpuno drugačije. Tačnije – neprepoznatljivo.

Naime, ekipa emisije “Paparazzo lov” snimila je Jelenu kako ulazi u jednu prodavnicu na Dedinju. Tom prilikom je Karleuša na sebi imala patike, sportsku trenerku i kačket u bež boji, dok je lice pokrila zaštitnom maskom, čime je pokazala da poštuje mjere koje su na snazi, Jelena je iskoristila kišni sumorni dan kako bi pozavršavala svoje dnevne obaveze.

Ona je, nakon što je izašla iz džipa, neko vrijeme pričala s nekim mobilnim telefonom, a zatim je na brzinu obavila kupovinu u jednoj drogeriji, da bi opet sjela u svoj automobil i uputila se ka porodičnom domu, koji se nalazi nedaleko od mjesta gdje je kupovala kozmetiku i sitnice koje su joj potrebne za kuću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače, ovo neuobičajeno, ležerno izdanje u kome je snimljena Karleuša ne bi trebalo nikog da iznenadi, jer je i sama u javnosti pričala da u privatnom životu ne voli posebno da se sređuje i nosi provokativnu garderobu i da je najčešće u pidžami ili trenerci, kao što je to bio slučaj ovog puta.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ANĐELA VEŠTICA: Okružena sam jajarama

Nećete vjerovati koliko košta noćenje u u Mandžukićevoj vili