in

MAJA BEROVIĆ IMA TRI NOVOGODIŠNJE JELKE: Pjevačica otkrila zbog čega baš tri

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Maja Berović je iznenadila mnoge kada je zabilježila prazničnu atmosferu u svom domu, a najčešće postavljano pitanje u komentarima je bilo ono zbog čega ima tri jelke.

– Mi smo imali mali peh sa jelkom! (smijeh) Godinama unazad smo imali elektronsku jelku koja je stvarno spektakularna, ali nam je malo dosadila, pa smo odlučili da je promijenimo. Poručili smo novu jelku koja je stvarno ogromna, do plafona. Ima 3.000 svetiljki – ispričala je Maja za “EkskluzivNo”.

– Međutim, sedam dana kasnije su nam javili da nemaju tu jelku. Opredijelili smo se za drugu koja nam se dopala, ali je poslije dva dana stigao isti odgovor – da nemaju ni tu jelku! Na kraju smo pronašli jelku koja nam odgovara na drugom sajtu i poručili je iz Velike Britanije.

– Za tu jelku su nam odmah rekli da je poslata, a ubrzo zatim je stigao i odgovor sa onog prvog sajta da su i druge dvije jelke, koje prvobitno nisu imali, takođe na putu. Nije sad ni bitan razlog što je došlo do te zabune da nam ipak pošalju te jelke. Na kraju imamo tri – dodala je Berovićeva uz osmijeh.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjećanja radi, ona i njen suprug su nedavno objelodanili da je pjevačica u drugom stanju.

(express/pulsonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Uz biljke stotine žena žrtava rata u BiH liječe dušu

“U jednom sam siguran, niko više u naše ime neće odlučivati”