in

Drama na letu iz Beograda hrvatskih vaterpolista: Grom udario u avion

Slatka-Tajna.Eu

Vaterpolisti hrvatskog vaterpolo kluba “Jug” su na letu iz Beograda ka Tivtu doživjeli veliku neprijatnost, kada je u avion kojim su letjeli udario grom.

Kako piše portal “Dubrovnik net”, vaterpolisti i uprava kluba letjeli su avionom “Er Srbije”, kada je oko 14 časova, pri slijetanju na tivatski aerodrom, u letjelicu udario grom.

“Koliko sam u životu puta letio, ali ovo što nam se juče dogodilo nikad nisam doživio. Ljudi su povraćali, vrištali, nekontrolisano se dizali sa svojih sjedišta i vrištali da moraju da izađu”, rekao je direktor VK “Jug” Ognjen Kržić (52) za Dubrovnik Net.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Iznad Tivta je bjesnila oluja koja je bacala avion u svim smjerovima, pa su morali da odlože sletanje.

“Kad je pilot shvatio da se stvar otela kontroli, sa piste koju smo gotovo dotakli počeo se opet podizati. Kružili smo oko aerodroma, a sve to vrijeme nas je užasno bacalo. Nakon pola sata užasa i propadanja, pokušali smo ponovo da sletimo i tada je u avion udario grom”, rekao je Kržić, piše B92.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ovo je supruga Željka Samardžića: U braku su skoro 40 godina, nikada je ne viđamo u javnosti, a imali su probleme o kojima je pjevač pričao – Ekspanzija.com

Globalni dug 300 biliona dolara, evo koja zemlja je najzaduženija