in

ĐOLE ĐOGANI: Anabeli treba psiholog

Slatka-Tajna.Eu

Anabela Atijas požalila se u jednoj emisiji što nije više zastupljena u filmu densera i svog bivšeg djevera Đoleta Đoganija „Život i scena”, a sada je prokomentarisao ove njene riječi.

-U tom segmentu sam prikazao Gagija i njegov najbolji koncert, početak njegove karijere. Ona na mojim snimcima, u mom životu, više od toga nije ni postojala. Imao sam od tada pa nadalje određeno mišljenje o budućoj ženi mog brata i zato sam bio uvijek distanciran znajući, pretpostavljajući da će jednog dana da bude ovako kao što je i bilo. Ona je tada sa samo 20, 21 godinu koliko je imala, pokazivala to. Znači Anabela iz tog vremena i danas, je isto. Samo što je sada mnogo, mnogo zrelija i zna šta radi, a tada je bila mlada, pa možda i nije.

-A druga stvar, to što je Gagi nije najavio, šta to znači? Ja nisam pričao: „To bi bilo to, dragi moji, sa vama je bio ovaj, onaj, basista…”, pa nismo mi bend! „A pjevala je moja žena Slađana Đogani!” Niko ne predstavlja svoju pjevačicu. Je l neko predstavlja pjevačicu u „Zani”? Čemu to „deranje” na čovjeka tada, mogla si to da uradiš kasnije. Recimo, meni ako se nešto ne dopada, kažem: „Vesna, ljubavi, napravila si to i to, nije mi se dopalo, osjetio sam se bez veze. Ne znam da li si to namerno uradila ili slučajno…” I bude: „Jao, slučajno sam, izvini, molim te”. Završeno i sve je u redu! Ali onaj krik… Svako normalan će da sudi na svoj način, a ona naravno, pošto je takva kakva jeste, svi je znamo… Psiholozi bi odmah procijenili dijagnozu – ispričao je Đole Đogani.

Objasnio je i čitavu spornu situaciju u kojoj se Anabela buni na bekstejdžu što je Gagi nije predstavio na bini kao pjevačicu, što je zabilježeno i na kameri.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Prvo, ovaj film govori o istini. Pročitao sam da je neko napisao kako je „Đogani prikazao Anabelu”, ali ne, ja sam pokazao. Izvolite, ovo je Anabela. Nisam ja rekao to što je ona rekla ili uradio šta je ona uradila. Snimak, autentičan, dokumentarni, nisam to ja ni snimao, već moj stariji brat, koji je tada bio zadužen za snimanje. Mi smo snimali sve i svašta i ne znajući da ćemo jednoga dana da snimamo i dokumentarac – rekao je.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Porast prometa u hotelijerstvu i ugostiteljstvu za 34,4 posto

Spremni smo za meč protiv Voždovca