in

UniCredit podržava završnicu Davis Cupa

Slatka-Tajna.Eu

UniCredit, čije su članice UniCredit Bank d.d. Mostar i UniCredit Bank a.d. Banja Luka, postao je glavni partner i službena banka završnice Davis Cupa by Rakuten (ekskluzivni partner u kategoriji bankarstva).

UniCredit se može pohvaliti izvrsnim dosadašnjim rezultatima u sponzoriranju velikih sportskih događaja. Davis Cup odličan je izbor za UniCredit zahvaljujući širokoj geografskoj prisutnosti, predanosti grassroot tenisu, te orijentaciji na održivost i predanost unaprjeđenju igre putem digitalizacije.

“Izabrali smo Davis Cup kao sponzorsku platformu koja se savršeno uklapa u našu strategiju za pozicioniranje banke kao paneuropske komercijalne banke”, izjavio je Andrea Orcel, izvršni direktor UniCredita. Dodao je kako profesionalni teniseri predstavljaju izvrsnost, snagu i timski rad čemu teži i UniCredit, te kako je Davis Cup jedan od vodećih međunarodnih teniskih događaja.

Završnica Davis Cupa by Rakuten održat će se u tri grada od 25. novembra do 5. decembra 2021. godine: u Innsbrucku i Torinu održat će se četvrtfinalna takmičenja za dvije od ukupno šest skupina, dok će se ostala četvrtfinala, polufinale i finale održati u Madridu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuTakođer, tokom takmičenja dodijelit će se i posebna nagrada UniCredita – ACE4sustainability: nagradna donacija odabranim humanitarnim organizacijama, koje djeluju na području ESG-a i učestvovanje u bacanju novčića prije početka teniskih mečeva.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nuni sa mamom i kćerkom iz Litvanije (Nuni stenje) (Smiješno)

Ovo su zahtjevi rudara koji su drugi dan na ulici ispred Vlade FBiH