in

PIJANI IDIOTI: Barbara Bobak progovorila o sukobu Darka i Uroša Živkovića

Slatka-Tajna.Eu

Sredinom oktobra domaće medije je obišla vijest o fizičkom obračunu pjevača Darka Lazića i Uroša Živkovića i to, kako je prenijeto, zbog folkerove ljubomore.

Tada se pisalo da je Darku navodno zasmetalo to što je Uroš flertovao sa njegovom emotivnom izabranicom Barbarom Bobak, a sada je konačno i pjevačica progovorila o ovom incidentu.

– Ja sam Uroša vidjela samo na pet sekundi. Prišao je stolu, javio se i to je to. Da li su njih dvojica posle imali neku svađu, ja to ne znam jer nisam bila tu uopšte. Ja sam otišla u sobu po stvari, tako da, šta god da se tu izdešavalo, desilo se dok sam ja bila u toj sobi – ispričala je Barbara .

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Da li su se njih dvojica svađali ili šta god, nemam pojma. Kad sam sišla, vidjela sam njih trojicu-četvoricu kako stoje zagrljeni i pomislila: “Pijani idioti”. Prišla sam im i rekla Darku: “Idemo kući, dosta je”. Što se toga tiče, zaista nemam pojma šta se desilo. Morat ćete Darka to da pitate – dodala je Bobak, koja je nakon haosa u  incidentu završila u bolnici s kragnom oko glave.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Apel građanima načelnika Policijske uprave Foča povodom ubistva dječaka

“Oprao ih na ruke” i to čistim činjenicama