in

Ova folk pjevačica je velika prijateljica porodice Novaka Đokovića: Bila je uz njih i u najgorim trenucima!

Slatka-Tajna.Eu

O porodici Novaka Đokovića dosta se piše i govori, mnogo toga je poznato, ali izgleda da ponajmanje informacija ima o Dijani Đoković. Iako je svojim momcima najveći oslonac i podrška, njen izbor je bio da ostane u drugom planu.

Rođena u Beogradu, prije 57 godina, Dijana je od rane mladosti sve podredila suprugu Srđanu, kao i trojici sinova – Novaku, Marku i Đorđu.

– Možda sam ja ta koja je najviše nastojala da budu na zemlji, da ne polete, da kanališu emocije ‒ izjavila je jednom prilikom gospođa Đoković, govoreći o svojoj ulozi u vaspitavanju djece.

Novak je odavno zauzeo svjetski teniski tron, Marko i Đorđe našli su svoj put, pa i ona i suprug mogu da uživaju u zasluženom miru i blagostanju, ali dobro je poznato da je njihov uspon do vrha bio pun prepreka.

Nema sumnje da je težim putem došla do istine ko su joj pravi prijatelji i zato danas oko sebe ima uzak krug ljudi na koje može da računa.

Dobra prijateljica Dijane Đoković je i Ana Bekuta, pa ne čudi što je prije dvije godine prisustvovala pjevačicinom jubilarnom šezdesetom rođendanu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ana Bekuta je, inače, omiljena pjevačica porodice Đoković, koja ne propušta priliku da ode na njene nastupe. Veseleći se uz Anine pjesme, Dijana i Srđan ušli su u 2020. godinu, a to je ujedno bio posljednji Anin koncert prije početka pandemije.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ZDK:POTPISANI UGOVORI O FINANSIRANJU TROŠKOVA FORMIRANJA NOVIH ŠEST POSLOVNIH ZONA

Šok u Barceloni: Zvijezda na prodaju!