in

Ordinacija gdje se obavljao zahvat djevojčice “Trajno zatvorena” pa otvorena

Slatka-Tajna.Eu

Privatna stomatološka ordinacija dr.Bejtović,  gdje je doktorica oftalmolog Nina Jovanović bez licence za rad u Kantonu Sarjevo, uz anesteziologa Suada Rožajca radila rutinsku, ali kobnu operaciju dvoipogodišnje djevojčice iz Kaknja je “Trajno zatvorena”. 

Ako je vjerovati informacijama koje stoje na službenom Business Profilu na Google platformi ordinacija ne radi. Takođe primjetno je da su korisnici Google platforme nakon nemilih dešavanja počeli da daju loše ocjene ordinaciji.

Izvor : Trajno zatvoreno 

No, nakon što smo objavili tekst, očito je da je neko ko održava Google Business profil nalog opet promijenio u closed. Za samo nekoliko sati ordinacija je sa ocjene 3,5 spala na 2,4. Za dva sata ordinacije je tako dobila 34 negativne ocjene. Najvjerovatnije da se u tome krije razlog što je ranije profil bio zatvoren.

Djevojčica Džena  je jutros, nakon šest dana kome, izgubila bitku za život na Pedijatriji KCUS-a.

N1 saznaje da  pod nadzorom Tužilaštva Kantona Sarajevo policija provodi nekoliko dana sve radnje na okolnosti djela, izuzet je video nadzor, sve što je bilo u “spornoj” ordinaciji gdje je vršena kobna operacija.

Tužilaštvo je, kako nezvanično saznajemo, naložilo obdukciju tijela djevojčice čije srce je prestalo da kuca. Očekuju se i izvještaj Kantonalne uprave za inspekcijske poslove KS.

Podsjetimo, kako je jedina laboratorija za mjeriteljstvo i verifikaciju medicinskih uređaja u BiH, saopštila da su i ordinacija Bejtović/Rožajac, te oftalmološka ordinacija dr. Jasmine Halimić, gdje je radila i doktorica Jovanović bez verifikacije.

Oznake


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zvezda pobijedila u derbiju, Partizanu prvi poraz u ABA ligi

OBARAJU REKORDE: Voyage i Nucci na turneji po Americi