in

“Vratite nam milijardu i po maraka, koje ste ukrali”

Slatka-Tajna.Eu

Predsjednica bh. entiteta RS Željka Cvijanović izjavila je da lider SDA Bakir Izetbegović priznaje i promoviše samo onaj Dayton koji su “oni zamislili” da služi centralizaciji države.

“To je taj izmišljeni Dayton koji oni pomovišu”, rekla je Cvijanović komentarišući Izetbegovićeve navode o nepostojanju izvornog Daytona i teškom ekonomskom položaju Republike Srpske.

Ona je poručila da RSvrate milijardu i po maraka za penzije.

“Svaki put kad oni tako nešto kažu ja im poručim da vrate ono što su nam ukrali, milijardu i po maraka, jer je to ono što čime smo plaćali ljude koji su u skladu sa svojim ljudskim pravima da dobiju penziju tamo gdje su zaradili, vi uskratili”, rekla je Cvijanović za RTRS.

Inače, Cvijanović je istakla i da joj je velika čast što je bila pokrovitelj promocije monografije akademskog slikara Milivoja Unkovića.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Punih šest decenija njegovog stvaralačkog rada, obilježeno je promocijom impresivne monografije koja obuhvata 254 reprodukcijska djela, sa tekstovima na srpskom i engleskom jeziku – navedeno je na instagram profilu predsjednice RS.

Cvijanović se zahvalila Unkoviću na vrijednom poklonu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tartufi, jastog i zlatni listići sastojci najskuplje pite na svijetu

Pas na poslu povećava produktivnost