in

KAD IZAĐE IZ RIJALITIJA ČEKA GA SVADBA: Osman Karić sprema slavlje, Stefan će samo odabrati odijelo

Slatka-Tajna.Eu

Stefan Karić i ne sanja da će čim izade iz rijalitija “Zadruga 5” biti oženjen čovjek.Naime, njegova djevojka Jovana Ljubisavljević navodno je pristala da sa porodicom Karić organizuje vjenčanje i da Stefana iznenade kada napusti rijaliti.

Jovana i Stefan su već razgovarali o svadbi, a kako oboje imaju želju da se vjenčaju i postanu mladi roditelji, onda ne čudi što Stefanov otac Osman sprema gala veselje.

 -Jovana je bila iznenađena kada joj je Stefanova porodica predložila da počnu da se bave detaljima i organizacijom oko njenog vjenčanja sa Stefanom. Istina, njih dvoje su pre “Zadruge” razgovarali i planirali svadbu, a sada je Osman došao na ideju da sve organizuju i da Stefan samo odabere odijelo za vjenčanje kad izađe. Jovana se prvo nećkala, nije bila sigurna da li treba da se bavi time bez svog dečka, ali je poslije nekoliko dana shvatila da bi njega to iznenadilo, a i on nije neko ko bi se mnogo miješao u te detalje, svakako bi sve prepustio Jovani. Već je počela da gleda vjenčanice i haljine, voljeli bi da svadba bude glamurozna i velika, pa su se negdje svi složili da ako se situacija sa koronom smiri da se to desi  u augustu sljedeće godine. Ona već ima u glavi kako bi izgledala dekoracija, pa sada detaljno svi organizuju jedno po jedno, ali to čine u strogoj tajnosti da do Stefana ne bi ništa došlo – priča izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Reprezentativci Finske doputovali u BiH (VIDEO)

Dzaferovic: MEPs expressed readiness to help Bosnia overcome political crisis