in

“SAMO SE ONA NIJE PRODALA” , USKORO PREMIJERA NOVE PESME ACAPULCO BEND-a (VIDEO) | Balkan Stars

Slatka-Tajna.Eu



1



0

O Acapulco bendu ne treba puno pisati jer uživa veliko poštovanje na estradnoj sceni. Zbog situacije u kojoj je ceo svet, gde je estrada, može se se reći, najgore prošla, bar u prošloj godini kada niko nije radio, došlo je do promena i u Acapulco bendu.

Uskoro izlazi novi singl “Samo se ona nije prodala”, koju naš bend izdaje za izdavačku kuću PGP-RTS i na taj način najavljujemo treći album, koji bi trebao da bude objavljen početkom marta 2022. godine, kada je i jubilej našeg benda, tačnije, 20. godina postojanja ACAPULCO BEND-a”, rekao je Boban za MEDIA PS.

Ali, tu smo i da najavimo i pomenutu promenu u bendu. Naime, sada je u bendu novi vokal Marko Stolić, momak razornog glasa koji je učestovao u dva velika takmičenja gde je zauzeo visoke pozicije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor MEDIA PS

Foto : Boban Pavlovic


Happy


Happy




0 %


Sad


Sad



0 %


Excited


Excited



0 %


Sleepy


Sleepy




0 %


Angry

Angry



0 %


Surprise

Surprise



0 %

Nikšićanka Katarina Lukovac od četvrte godine korača modnim pistama, a sada je dobila priliku da predstavlja Crnu Goru na prestižnom takmičenju World Top Model 2021, koje će se održati u Italiji. “Radi se o veoma značajnom World Top Model takmičenju, prestižnog karaktera, a ja sam poslata od strane moje matične […]

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Stres na poslu – sagorijevanje ili „burnout“ sindrom

Oprezno u vožnji: Mokro i sklisko