in

Nikad žešći sukob Cece i Saše: Sve zbog kandidata iz Skoplja

Slatka-Tajna.Eu

Iz Skoplja se predstavio devetnestogodišnji Damjan Dimevski koji je odabrao numere ” Sonce me ne gree” i “Srce nije kamen”.

Iako je prvi glas dobio već tokom izvođenja prve numere , nije dobio podršku ostatka žirija.

– Presladak je i prešarmantan- dobacila je Snežana Đurišić, a Đorđe David je podsjetio kako je on prije nekoliko godina pjevao u ovom takmičenju upravo kod njega u timu.

– Toliko je bilo dosadno, nezanimljivo ti si korektno pjevao sve je to super, ali ako mene nečija interpretacija ne može da dirne dok ne gledam onda to nije to- objasnila je Marija Šerifović sa čim se djelimično složila i Snežana koja mu je obrazložila kako ga oni ne vide i zbog toga nemaju potpun doživljaj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kada se podigla zavjesa, Ceca se pokajala što nije dala svoj glas i pokušala je da ga spasi,međutim konačna odluka spala je na produkciju.

– Šta ti je problem da stisneš taster, sad ne može- izrevoltiran je bio Popović, a zatim se uključio Mili u čijim rukama je bila sudbina mladog pjevača.
– Stvarno si za scenu. Izgledaš top, kao Riki Martin i rijetko je u prvom krugu da neko hoće da pleše tako da ću se ja odlučiti na ovo uz pomoć prijatelja- istakao je Mili aludirajući na publiku što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom i završnom odlukom da će biti u njegovom timu.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lud Zbunjen Normalan – Pa šta radiš konju jedan, mog'o sam te ubit?

Tea pokorila i Akademiju Kim Klajsters