in

Koje osobe ne bi smjele da konzumiraju limun

Slatka-Tajna.Eu

Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

Marketing tim /
04.11.2021 16:00

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane fintech startupe da se prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe.

Raiffeisen banka | Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

Timovi koji učestvuju u takmičenju imaju priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rješenja u oblasti finansijskih tehnologija pred stručnjacima iz industrije i startap ekosistema.

Prijave su otvorene od 11.10.2021. do 14.11.2021. godine.

Elevator Lab Challenge South-East Europe je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz pet tematskih oblasti, a pored Bosne i Hercegovine, prijave su otvorene za čitavu regiju Zapadnog Balkana, kao i Hrvatsku i Sloveniju.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti za učešće u nekoj od sljedećih pet kategorija:

  1. Bankarstvo za stanovništvo i mala i srednja preduzeća
  2. Napredna analitika i vještačka inteligencija
  3. Plaćanja i obrada transakcija
  4. Velike korporacije i institucionalni klijenti
  5. ESG rješenja

Polufinalna takmičenja ove godine odvijaće se online, po navedenim kategorijama, a ne na osnovu lokacije, i biće organizovani tokom novembra i decembra.

Najbolji startupi iz svake kategorije dobijaju nagradu od 5.000 eura, mogućnost da razviju pilot projekat sa nekom od lokalnih banaka, priliku da svoja rješenja integrišu u sisteme Raifeissen banke i tako dođu do 2,6 miliona klijenata, kao i plasman u regionalno finale.

Foto: Raiffeisen banka / Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

Foto: Raiffeisen banka / Otvorene su prijave za Elevator Lab Challenge South-East Europe

Elevator Lab Challenge South-East Europe završit će gala događajem na kojem će pobjednici takmičenja u svakoj kategoriji dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 10.000 eura.

Dodatno, regionalni pobjednik će imati priliku da se predstavi na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u na proljeće 2022. godine, da se upozna sa rukovodstvom banke organizatora, kao i Raiffeisen Bank International, te dobije stručne savjete o poslovnim prezentacijama i personalizaciji predstavljanja poslovnim klijentima.

Prijave za Elevator Lab Challenge možete pronaći na linku: LINK

Prijavom za učešće, startup kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspješni regionalni preduzetnici i investitori.

Elevator Lab Challenge South-East Europe sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i  nagradama  možete  pronaći  na  linku: https://elevator-lab.com/challenges/regional-1/


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Bonske ovlasti i Christian Schmidt imaju podršku sve dok BiH ne bude mirna”

Partizan remizirao u Belgiji, Gent prvi u grupi