in

Sofija Milošević važi za jednu od najljepših žena na Balkanu, a evo kako izgleda njena majka

Slatka-Tajna.Eu

Poznata manekenka Sofija Milošević (31) priprema se da po drugi put postane majka, budući da sa partnerom i vjerenikom Lukom Jovićem čeka još jednu zajedničku prinovu, godinu dana nakon što je rodila njihovog sina Alekseja.

Međutim, prije nego što je postala majka najviše je o tom životnom pozivu učila od sopstvene.
Manekenka je nekoliko puta govorila da je rasla samo sa majkom od koje je sve naučila. Njena mama bila je ključna figura koja je pomogla Sofiji dok se tek privikavala na roditeljstvo, a naročito nezgodan zadatak sigurno joj je bio da izbegne medije i paparace dok su Sofija i Luka bili u središtu njihovog interesovanja odmah po Sofijinom porođaju.

Inače, Sofijina majka ne voli da bude viđena i izbjegava objektiv fotoaparata, kad god je to moguće, zbog čega je Sofija tek jednom “na kvarno” uspjela da zabilježi jedan njihov zajednički momenat i objavi ga na društvenim mrežama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bilo je to prije godinu dana kada je manekenka obradovala pratioce objavom u kojoj je napisala koliko voli svoju mamu, a mnogi su odmah primijetili da nevjerovatno liče i da je sada potpuno jasno na koga je Sofija povukla ljepotu.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Minimalne svjetiljke za organizatore stola

Coding Lessons For Students – 5 To 13 Years Old