in

Šarm u malom: Fotografije koje pokazuju da vam velika spavaća soba ni ne treba

Slatka-Tajna.Eu

Često maštamo o velikoj kuhinji i prostranom kupatilu, no šta je sa spavaćom sobom? Svaka prostorija u domu ima svoju funkciju i važnost, ali kada je riječ o veličini, često nema potrebe da spavaća soba bude velika, za razliku od, na primjer, kuhinje, u kojoj provodimo puno vremena pa želimo da je veća.

No, puno važnije od veličine je da je prostor funkcionalan i da zadovoljava naše potrebe, pa tako i mala kuhinja i kupatilo mogu biti sasvim u redu, a naročito to vrijedi za spavaću sobu.

Većina u spavaćoj sobi provodi najmanje vremena i dovoljno je da ona ima krevet, noćni ormarić i ormar, a neke spavaće imaju samo krevet, dok se ormari nalaze u hodniku. Dobro će doći i toaletni stolić, ali i on može lako stati u malu spavaću sobu. Svijetle boje najbolji su izbor za uređenje jer će otvoriti prostor i učiniti ga vizualno većim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuMale spavaće sobe mogu izgledati vrlo šarmantno i ne morate razbijati glavu ako vaša nije prostrana. Naravno, druga je stvar ako vam spavaća soba služi i kao, primjerice, radna soba – u tom slučaju potrebno je ipak malo više kvadrata.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

The post Šarm u malom: Fotografije koje pokazuju da vam velika spavaća soba ni ne treba appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“I na kraju ‘Ne sam Safete’, ovo je mnogo ozbiljno pitanje da bi ga sam nosio”

“Podli napad na Principe izmjena Ustava BiH”